Grounded? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Focus Forum Forum for the discussion of the Ford Focus

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-31-08, 10:25 AM Thread Starter
Registered User
Join Date: Oct 2008
Posts: 1

Hey everyone,

I need some help with my '01 ZX3. Here's what happened. I recently had my starter replaced (about 10 days ago) and the car was running fine until the other day. I was running some errands and I noticed every time I tried starting, the engine wasn't firing very well. Finally I stopped at a friend's house for a few hours and when I came back out, nothing started. Called a tow truck and they tried to jump the battery. The car started up but when I went to take out the cable the terminals were glowing orange and the wires were melting. We shut everything off right away. The guy from the tow truck company said it looked like something was grounded, but whatever it is, it's an electrical problem. Any ideas on what exactly is the problem? Thanks in advance.

draculus is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Focus Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome