milometer not working - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Focus Forum Forum for the discussion of the Ford Focus

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 02-14-05, 03:55 AM Thread Starter
Registered User
Join Date: Feb 2005
Posts: 1
milometer not working

Hi, have a problem with my focus (52 reg 1.6 LX)

The milomoeter stays at 0.0 all the time, occasionally it starts working but after restarting the engine it goes back to 0.

The total mileage one still works.

I have checked that the button is not pressed in and now I am lost

any advice?


daves is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Focus Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
US:Talk from the Top: Ford CEO Bill Ford says all that needs fixing is Jaguar Stacy94PGT Ford Worldwide News 0 12-01-04 08:06 AM
Cruise Control not working b-juggles Interior | Electrical | ECU 4 12-25-03 02:29 AM
EF climate control display not working stano Interior | Electrical | ECU 2 11-26-03 06:35 PM
Smart Lock not working Darren.Parish General Tech 12 03-27-02 04:20 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome