88 Ranger! Ignition Problem? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Ranger Forum Forum for discussion of the Ford Ranger.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-13-09, 08:12 AM Thread Starter
Registered User
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
88 Ranger! Ignition Problem?

I got an 88 ranger 4x4. i have recently had some problems with the truck not getting fuel. It runs great, no missing or anything, but out of no where it will just shut off without warning. Turns out when it suddenly shuts off the fuel pump was not kickin on. So, i assumed it was the fuel pump that was messing up. I put a new fuel pump on it, and put it back together and everything worked fine until again, out of no where, it shut off and the fuel pump was not working. I've tried tracing the wires from the pump and they all go into the firewall, so i'm guessing they go to the ignition?

Just wondering if anyone has had this happen, or might know what the problem is with this? I asked a family friend, who is a mechanic, what he thought the problem was at first and he said maybe an ignition problem, but i was stuck on the pump going bad...

Any advice or info would be greatly appreciated..
onebad86gt is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Ranger Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome