99 Ranger automatic? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Ranger Forum Forum for discussion of the Ford Ranger.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 02-20-08, 10:52 AM Thread Starter
Ken
 
Join Date: Feb 2008
Location: Newfoundland
Posts: 2
confused 99 Ranger 4X4

my ranger has an electric 4X4. I shifted it into 4x4 low and now it is stuck there. if anybody has any solutions or ideas that could help it would be greatly appreiciated.Thanks
kennyoq is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 02-20-08, 06:26 PM
Registered User
 
ranger_guy_82's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Omaha, NE
Age: 33
Posts: 123
Re: 99 Ranger automatic?

Disconnect the battery for 15 min. If it happens again, let us know.
ranger_guy_82 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 02-21-08, 05:16 PM Thread Starter
Ken
 
Join Date: Feb 2008
Location: Newfoundland
Posts: 2
Re: 99 Ranger automatic?

Quote:
Originally Posted by ranger_guy_82 View Post
Disconnect the battery for 15 min. If it happens again, let us know.
Hey ranger guy thanks for the help but it didn't work. I tried disconnecting the battery and waiting 15 minutes. The switch made a clicking sound like it was trying to shift but nothing happened. the indicator lights just flash, it doesn't even tell me that i'm in 4 low. I tried it again cause it sounded like it was making an effort to shift, but i got the same result
kennyoq is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Ranger Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome