Blower Motor Problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Ranger Forum Forum for discussion of the Ford Ranger.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 05-30-06, 06:56 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 5
confused Blower Motor Problems

98 Reg Cab 3.0 Auto
Blower motor worked fine yesterday, today it only works on high speed
believe I saw something about resisters on some site, any ideas
no A/C installed
seethru is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 01-16-08, 08:49 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1
Re: Blower Motor Problems

Dude,

Have you found an answer yet... I have the same problem.
KillerBeeze is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-17-08, 03:09 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 5
Re: Blower Motor Problems

On the firewall, small plate under the blower motor. Take off the two screws, remove the plate with resistors attached to the inside. Replace the resistor unit and plug. All's well.
seethru is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Ranger Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome