clock/stereo backlight doesn't work - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Ranger Forum Forum for discussion of the Ford Ranger.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-20-07, 06:27 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
clock/stereo backlight doesn't work

I removed the front molding, disconnected the lighter and accessory to pull the stereo out so I could see where these bulbs were. All I could see was the blue light on to the right of the display panel located inside the stereo or so it appeared. Is this where the other lights that are not working located??? And if so, I do I get to them??? This no light problem also includes the volume/channel/power/mode, ect...located on the left side of stereo system. HELP in the dark...
cdrny12 is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Ranger Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome