electrical issues - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Ranger Forum Forum for discussion of the Ford Ranger.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 05-20-06, 08:19 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 3
confused electrical issues

2000 ranger with 3.0 and a 5speed. I lost my interior lights; wiper functions and speedometer. Is there a common link or relay. Where would I look. very confusing. thanks Deb
67stingray is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 05-24-06, 02:50 PM
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 1
Re: electrical issues

Quote:
Originally Posted by 67stingray
2000 ranger with 3.0 and a 5speed. I lost my interior lights; wiper functions and speedometer. Is there a common link or relay. Where would I look. very confusing. thanks Deb
I just got the same problem with my 96 Ranger. On mine, fuse 25 controls the wipers, speedometer/odometer and dome light. It keeps popping the 7 1/2 amp fuse and I haven't been able to find the short yet.
Bruce707 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 05-28-06, 03:02 PM
Registered User
 
Join Date: May 2006
Posts: 13
Re: electrical issues

Hi. Glad to make this my first post here! I understand the big plug in connector underside under the drivers seat is a problematic issue. I would pull that harness apart and at least maybe spray some contact cleaner in it.
Raybo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Ranger Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome