Flashing "Check Gage" light - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Ranger Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Ranger Forum Forum for discussion of the Ford Ranger.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-28-2008, 07:30   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Location: Tallahassee
Posts: 2
Flashing "Check Gage" light

I have a '97 Ford Ranger, 2WD, 2.3L 4-cyl, 5-speed manual. Lately, the check gage light will intermittently flash on and off, seemingly at random. None of the gauges are registering anything out of the norm, and it happens regardless of fuel level. No codes came up when I ran it by a local shop. It doesn't seem to be running abnormally either. Any ideas?
Dribbenator is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-06-2008, 16:33   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Location: Tallahassee
Posts: 2
Re: Flashing "Check Gage" light

Just to follow up with this situation (1 month later) - the light comes on only when the fuel level is between 1/2 tank and full - so I believe it is related to the fuel level "sensor" somehow. I've noticed that when the light comes on, if I swerve back-and-forth a little bit, it goes off. While it somewhat annoying, I guess I can live with it. Thanks, folks.



Quote:
Originally Posted by Dribbenator View Post
I have a '97 Ford Ranger, 2WD, 2.3L 4-cyl, 5-speed manual. Lately, the check gage light will intermittently flash on and off, seemingly at random. None of the gauges are registering anything out of the norm, and it happens regardless of fuel level. No codes came up when I ran it by a local shop. It doesn't seem to be running abnormally either. Any ideas?
Dribbenator is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Ranger Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 00:24.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.