iv got a question - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Ranger Forum Forum for discussion of the Ford Ranger.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 04-18-07, 09:43 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Thumbs up iv got a question

I was wondering which 2 wires on the MAF sensor are the IAT sensor wires on the 2002 ford ranger edge 4.0L 4x4.
Thanx it would help me sooooooooo much

Rangdeez is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 04-19-07, 07:46 PM
Hi-Tech Redneck
 
Johnny Mullet's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Ashtabula, Ohio
Age: 46
Posts: 1,486
Re: iv got a question

They would be the same color/stripe combo.
Johnny Mullet is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 04-20-07, 08:18 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2
Re: iv got a question

My IAT sensor is in the same harness as my MAF sensor and there are no 2 wires on my MAF sensor that are the same color or stripe combo.
Rangdeez is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Ranger Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome