LED 1157 bulbs problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Ranger Forum Forum for discussion of the Ford Ranger.

 1Likes
  • 1 Post By R.S.LOGAN
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-08-17, 09:56 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
LED 1157 bulbs problem

I install all 4 light bulbs the tail lights and front turn signal lights
the problem is all lights work with the signal lights. but when I turn the head lights the front signal lights don't work. Also the turn signal lights on my dash board both light come on

one more thing if I install the regular 1157 on the front .
the LED lights on the back work fine and the from work fine .
looks like the front don't like the LED bulbs.

I have 87 ranger cab and half or extended cab.
v6 2.9

any help will be appreciated

Raul

rcw3023 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-09-17, 05:13 AM
Moderators
 
R.S.LOGAN's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Scotland
Posts: 15,546
Re: LED 1157 bulbs problem

Not an expert on auto electrics but possibly a ground / earth fault on front lamps ? try a temp ground ?
Bert likes this.

Never, never, never give up.
R.S.LOGAN is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Ranger Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome