now the amp is haunted - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Ranger Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

Ford Ranger Forum Forum for discussion of the Ford Ranger.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-06-2004, 08:03   #1 (permalink)
Cheetah :D
 
Join Date: Dec 2003
Location: California
Age: 28
Posts: 19
now the amp is haunted

hello guys, i am not having much luck with electronic stuff in my truck.
last friday i was driving and my amplifier shuts off, i tryed checking the fuses and they were allright. The amp smelled really bad! anyways i let it cool down and then it did not turn off. is it fried?

i got an MA Audio mi series
Cheetah is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-07-2004, 23:43   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 8
Re: now the amp is haunted

I'd say you probably got a defective amp. I've seen this before on a Kenwood amp and what can sometimes happen is a wire will not get properly soldered on at the factory. The vibration of daily driving works it loose and ZAP! game over. If it's still on warranty, send it back to the factory, they may be able to fix it. Good Luck!
Lone Ranger5.8 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Ranger Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone else have a Sony P5 series amp? dhartley Audio And Security 1 03-26-2004 18:50
What is wrong with my amp? HELP!!! DansEdgli Audio And Security 6 03-03-2004 15:56
JL Audio Mono block amp getting too hot EFXR62 Audio And Security 49 11-03-2003 06:47
amp in au rebel01 Audio And Security 1 09-06-2003 10:28
amp problems EFXR62 Audio And Security 2 04-25-2003 19:06

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 23:27.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.