Speedometr help - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Ranger Forum Forum for discussion of the Ford Ranger.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 02-11-09, 08:06 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Question Speedometr help

I have a 2000 ranger, 3.0, auto, 170,000 miles. I had the problem with abs, od, and check enginge lights, replaced the abs speed sensor, and everything works fine until I get 65 mph, speedometer starts to wobble and if you increase speed the speedo will cut out and od light comes on and a few minutes later check engine light comes on. What could be the problem now??? It shows no codes, except 01000 because I disconected the battery. I am getting frustrated any help would be appreciated.
pakrat1022 is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Ranger Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome