wont start... - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Ranger Forum Forum for discussion of the Ford Ranger.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 03-04-06, 09:09 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 2
wont start...

i gatta 92 ranger 2.3 with the 8 plugs and yesterday after i changed the plugs and wires it wouldnt start , just cranks and cranks no miss fire or nothing. now i had to replave the ignition module once already. i just got the new one tested to see if it was good and it passed so now im not sure what it is. any suggestions would be great. thanks . jesse

jesse92 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-04-06, 09:32 AM
Registered User
 
Join Date: Mar 2006
Location: Seattle
Age: 51
Posts: 42
Re: wont start...

Quote:
Originally Posted by jesse92
i gatta 92 ranger 2.3 with the 8 plugs and yesterday after i changed the plugs and wires it wouldnt start , just cranks and cranks no miss fire or nothing. now i had to replave the ignition module once already. i just got the new one tested to see if it was good and it passed so now im not sure what it is. any suggestions would be great. thanks . jesse
Did you check to besure you had the wires connected up correctly? If not, that may well be your problem.

If you didn't do this, you should've pulled one wire at a time, matched it up with identical wiring from new wires and replaced that. That will eliminate that problem, usually.

Also, check to be sure you have all the wires fitting snuggly on the distributor cap and on the plugs themselves.

A loose/crossed wire will most likely be what it is.

HTH.
92rangerstx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Trucks | Utes | Vans |SUVs | Crossovers > Ford Ranger Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome