1993 Tempo GL starting problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
» Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum Forum for discussion of the Ford Tempo and Mercury Topaz.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-10-2009, 05:11   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
1993 Tempo GL starting problem

I have a '93 Tempo that I bought recently and it definitely has its problems. The biggest concerning me right now is that fact that it won't start. I had an oil problem about a month ago where I had too much in the reservoir and the car wouldn't start, but as soon as I had the proper amount in there, it was fine. The car was fine in the morning, but I went to start it in the afternoon and it just wouldn't turn over. I also recently found out that there is a leak in the top of the gas tank. I'm fairly certain that these 2 things are related, I just want to know if there is anything that I can do to at least get the car started so that I can take it to a shop.
Jokergod382 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-11-2009, 12:24   #2 (permalink)
Registered User
 
RickyRetardo's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: 42°54′39″N 74°34′29″
Posts: 23
Re: 1993 Tempo GL starting problem

Add some isopropyl and see if that helps. Very likely you're getting moisture in the tank through that leak. If that's not it, you're only out less than $2, but I'm guessing that'll be $2 well spent.
RickyRetardo is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 23:56.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.