'93 Tempo -- Loss of Power and Rough Idle - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum Forum for discussion of the Ford Tempo and Mercury Topaz.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-25-2004, 13:58   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 4
'93 Tempo -- Loss of Power and Rough Idle

I have been experiencing a loss of power while driving. It seems to occur mostly when accelerating. Takes a moment or two and then everything is back to normal. Also I've noticed rough idling with the occasional stalling while stopped. Thanx to anyone that can help.
mykl_lee is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-14-2005, 10:03   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1
Re: '93 Tempo -- Loss of Power and Rough Idle

You might want to check the distributor...
I had the same problem...

I replaced the distributor cap, the wires, and plugs. Good as, well...lol, new.
countysupercop is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2005, 17:34   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 4
Re: '93 Tempo -- Loss of Power and Rough Idle

The problem seemed to go away, knock on wood. Thanks for the tip though. Probably do that soon.
mykl_lee is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
93 topaz no power oldsalt Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum 3 10-26-2004 16:08
Car Troubles: 93 Ford Tempo. something with the standard transmission EladEflow Trans | Driveline 0 05-28-2004 15:55
rough idle fixed! PULP riddle solved! Longish rev General Tech 3 09-06-2003 20:34
My Reconditioned Engine is in..has no power and running rough? Extreme_2020 General Tech 8 07-22-2003 17:57
rough idle on cpi with new mild cam chargin Inline 6 Tech 2 04-24-2002 22:44

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 22:09.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.