In cold weather speedo reports double! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum Forum for discussion of the Ford Tempo and Mercury Topaz.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-08-2005, 05:51   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4
confused In cold weather speedo reports double!

I'm driving down my back alley and the speedometer tells me I'm going 60 kmph I'm driving down a local throughfare going the speed of traffic (usually around 75kmph) and the speedometer is registering 140kmph!

This usually happens for the first fifteen minutes of driving in cold weather. Anyone know whats causing this?
worldcoast is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-14-2005, 12:13   #2 (permalink)
***** Idiot....
 
LunaticSVT's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: The Sticks of Central TX
Posts: 10,561
Re: In cold weather speedo reports double!

This is a known problem with the tempo/topaz line. I have not seen any fix for this.
LunaticSVT is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
98 Escort bad speedo? your opinion please cogsncogs General Tech 1 02-08-2005 06:14
Cold Weather Curses thinice Cleveland Tech 7 11-13-2004 06:52
'87 Crown Vic cold weather starting problem taco_90 Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 0 08-24-2004 13:56
cold weather problems BigMitch741 General Tech 0 01-11-2004 20:34
Bloody cold weather Jamie XR6 The Pub 0 03-14-2002 21:36

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 18:29.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.