Distributor problem? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum Forum for discussion of the Ford Tempo and Mercury Topaz.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 09-24-01, 07:02 PM
Posts: n/a
Distributor problem?

Lately after the car is started there is this high pitched whinning sound comming from the distributor and it makes a viberation too, plug wires are new and in the correct order and on tight, the cap and rotor are new too. Whats up with it, the car is a 91 mercury topez, with about 113k miles.
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 09-28-01, 04:26 PM
Posts: n/a
Also sometimes the engine just dies, I'm not sure if it's related to the distributor or not, everything else tune up wise has been done.
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome