Geez...another problem with my tranny... - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum Forum for discussion of the Ford Tempo and Mercury Topaz.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-12-01, 01:22 AM Thread Starter
Tempo- Rich and Meaty
 
Join Date: Jul 2001
Location: Aurora, IL
Age: 36
Posts: 41
confused Geez...another problem with my tranny...

Well, I just spent $1200 on a new auto trans and I've got the goofiest problem. Sometimes when I put it into reverse, a short somewhere bumps the starter. It's only for a second no matter how long it's in reverse. It sounds like someone's trying to start the engine when it's already running. And my radio, tach, and everything else that turns of to give more juice to the starter turns off. I also don't have any reverse lights, which is kinda annoying in busy parking lots. I'm thinking that they screwed something up with the neutral start and or reverse light switches. Have you guys ever heard of this? I've got a warranty so I'm not worried about the cost.
Oh, and get this. I'm guessing I had a broken vaccum line before it got fixed b/c I had a problem with the climate controls, no matter what it only came out the floor and defroster. Everything works now, but now the cruise control doesn't work!! How retarded! I'm guessing they forgot to hook up one of the vaccum lines for the cruise. You would think better for $1200!!


Zach
89 Tempo GL
rust holes = weight reduction
Zach is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
95 CV engine problem 95CV Ford Crown Victoria | Mercury Marauder | Grand Marquis | P71 9 04-22-03 08:17 PM
Yet Another Tranny Problem Dave Trans | Driveline 1 11-27-02 10:30 PM
SHO stopper: Engine problem in high-performance Taurus angers fans Stacy94PGT Ford Worldwide News 0 10-23-02 09:39 PM
Defective GM engines $30+ Bilion problem. Discovery The Pub 11 03-21-02 06:37 PM
Metal Shavings in Tranny Pump mean bad Tranny Pump?? Custom GT Ford Probe Forum | Mazda MX6 Forum 12 12-24-01 10:41 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome