Leaky valve seals ?? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum Forum for discussion of the Ford Tempo and Mercury Topaz.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 01-22-09, 04:08 PM Thread Starter
southernboy0122
 
southernboy122's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: goldsboro
Posts: 1
Leaky valve seals ??

i have a 93 tempo 139,000 miles. i was wondering how hard it is to replace the valve seals. and if i need any special tools. my spark plugs are fowl really bad. in like 2 wks they fowl up, oil residue all over them, i dont believe the rings are bad i think the seals are letting oil drip on the plugs since its angle . has anyone experience this ???

southernboy122 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 01-28-09, 06:57 PM
Moderator
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1,137
Re: Leaky valve seals ??

You have more than a valve seal problem.
chipset is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome