Right turn signal malfunction on 93 tempo - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum Forum for discussion of the Ford Tempo and Mercury Topaz.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-09-2006, 20:44   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Right turn signal malfunction on 93 tempo

Hello all. I am having a problem with the right turn signal on my 93 Tempo. It works fine when the headlights are off, but when the headlights are on, the right turn signal indicator light on the dash comes on. The left turn signal still works, but when I use the right one, all of the lights blink as if the hazzard lights were on. I have replaced both flasher bulbs (for the hazzards and turn signals) and this has not remedied the problem. I have checked for shorts in the wires (jiggled some wires under the dash), replaced the ignition switch and body control relay also. Has anyone had a problem simular to this, or have any suggestions? Thanks!
steevo93 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-19-2006, 20:41   #2 (permalink)
93 2.3 MTX BOLTED OUT!
 
Cronicus's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: in my car pretty much
Age: 28
Posts: 626
Re: Right turn signal malfunction on 93 tempo

ya and it was because one of the groundmount wires on the front frame crossbar was not connected.
__________________
Cronicus is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 04:45.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.