wont start has fuel spaek compression - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum Forum for discussion of the Ford Tempo and Mercury Topaz.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-26-2009, 12:55   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
mad wont start has fuel spaek compression

i have a 94 topaz and it sat for about 3 years i started it drove it to my other house than parked it a couple days later i tried it and it wouldn't start so today i went to check it out and when i pulled out the spark plugs they had spark and there was fuel and fuel pressure but the plugs were covered in oil and there's oil gunk inside my valve cover it started a couple times then died like it needed gas and im very confused any help would be greatly appreciated thank you
aclonghurst is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-28-2009, 14:28   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 27
Re: wont start has fuel spaek compression

what color is this gunk? black yellowish?. Was any other color on the spark plugs? Have u cleaned up the plugs are started it up again?. Also when you were driving the car has was it running rough smooth, mis- firing @ idle?.
e40water12 is offline   Reply With Quote
Old 06-28-2009, 14:59   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 10
Re: wont start has fuel spaek compression

Quote:
Originally Posted by e40water12 View Post
what color is this gunk? black yellowish?. Was any other color on the spark plugs? Have u cleaned up the plugs are started it up again?. Also when you were driving the car has was it running rough smooth, mis- firing @ idle?.
Definitely some good questions to ask. Gives you a better understanding of situation
DaPrayingDust is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Tempo Forum | Mercury Topaz Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 08:53.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.