KOEO codes - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Thunderbird Forum Forum for discussion of the Ford Thunderbird.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-04-02, 06:43 PM
Posts: n/a
Question KOEO codes

I'm getting codes 172 and 136 with the key on engine running tests. The fault code book says the 172 is a HEGO HO2S sensor fault (lean) and the 136 is the same but (always lean). I suspect I have an injector problem but I can't tell which injector is bad. I don't have anything to listen to them with.

Don't know for sure if it's an injector. Just guessing. Anyone have any ideas?

Thanks, Jim
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Thunderbird Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ford Program Codes Hudson The Pub 13 12-20-04 09:16 AM
Ford Program Codes Hudson The Pub 2 09-25-04 01:22 PM
codes oldbar General Tech 1 02-23-03 05:08 AM
Fault codes that don't exist MustardX General Tech 25 10-25-02 05:16 AM
How do I read ECU diagnostic codes? EA S General Tech 2 08-20-01 10:10 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome