99 cougar tranny problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Mercury Cougar Forum Forum for discussion of the Mercury Cougar.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-02-11, 02:48 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
99 cougar tranny problem

so i have a 99 merc cougar, i believe i am losing 5th gear, something doesnt seem right tho, 5th gear works fine when i just start driving it, but when the car is warm after abt 10mins of driving, also, i belive its 5th gear, its an automatic and thats just what i think, orelse it could be 4th. donno how many gears there are, just that its the last gear. now all gears work fine untill normal op temp, then 5th gear slips, works abt 2 sec then fails.

severedevil00 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-03-11, 02:57 PM
Moderators
 
R.S.LOGAN's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Scotland
Posts: 14,690
Re: 99 cougar tranny problem

Checked ATF level ?
R.S.LOGAN is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Mercury Cougar Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome