Ignition Problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Mercury Cougar Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Mercury Cougar Forum Forum for discussion of the Mercury Cougar.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-13-2010, 20:10   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 14
Ignition Problems

Okay so here is goes,

Every now and again the car decides to be a little touchy and not start but if you let is sit is usually starts later. So I checked for spark. While this problem is happening there is not spark. So I replaced both ignition coils, spark plugs & wires. Though that should set her straight. Well Obivously not.

So my question is the following.

other than the computer what would cause this problem.
Zethyr is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-13-2010, 21:29   #2 (permalink)
2002 F150 XLT
 
Bert's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Oregon
Posts: 9,843
Re: Ignition Problems

What year and what engine?
__________________
Bert
Bert is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2010, 21:31   #3 (permalink)
2002 F150 XLT
 
Bert's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Oregon
Posts: 9,843
Re: Ignition Problems

I checked your previous posts and it's a 4.6. Possible crank position sensor.
__________________
Bert
Bert is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2010, 00:31   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
Re: Ignition Problems

Hi,
I have a 1985 Chevy silver ado k10 and Ive got some ignition problems. I bought the truck about a month ago with it in non running condition. after checking the starter and battery i couldn't find a problem with them. when i go to turn the key there is not a click or any noise what so ever. and on the fuse box, only the fuses on the far left side are hot.
elywaldoya is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Mercury Cougar Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 19:22.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.