no fuel - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Mercury Cougar Forum Forum for discussion of the Mercury Cougar.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 10-10-10, 11:05 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
no fuel

I just inherited a1999 cougar and i have no fuel. put in a new pump and still nothing. does anyone have a suggestion.

fattom is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 10-10-10, 11:19 AM
2002 F150 XLT
 
Bert's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Oregon
Posts: 10,349
Re: no fuel

Do you hear the pump run for a few seconds when you turn the key to run? Was the car setting for a long time? What engine is it?

Bert
Bert is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 10-11-10, 04:28 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Re: no fuel

got it running.replaced fuel pump second time and all fuses and relays.who knows?
fattom is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 10-11-10, 05:21 PM
2002 F150 XLT
 
Bert's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Oregon
Posts: 10,349
Re: no fuel

Glad you got it going. Thanks for the update.

Bert
Bert is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 10-11-10, 05:54 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4
Re: no fuel

not a computer guy, my son sent me here. thanks
fattom is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Mercury Cougar Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome