TE50 AU111 Problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
FPV & Tickford Forum GT, GT-P and all FPV Discussions. Formerly Tickford.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-09-05, 12:55 AM Thread Starter
Join Date: May 2003
Location: 13th Beach , Vic
Age: 48
Posts: 29
confused TE50 AU111 Problem

Gidday all. Have a problem with my 5.6 ltr te50 au3, basically when dumping it from standstill it sometimes has a power loss to the extent that there is no firing until i shift up then there is no problem all the way through rev range. had tuned but still intermittently does this. Any clues ?

No:229 Venom 2002 Au II TE50 : This thing is wicked !!!
Mountain Blue 1967 XR Falcon REAL STEEL !!!
bosman is offline  
Sponsored Links
post #2 of 2 (permalink) Old 08-11-05, 02:43 AM
When 2 T3s are not enough
Join Date: Mar 2003
Location: NSW
Posts: 1,934
Re: TE50 AU111 Problem

Fuel pickup is an issue with the T3s, many other T3 owners have had them fixed under warrenty. Ford know this is a problem & have a fix for them...

TS50 no-125
TE50 no-94
"The TE50 is the best high performance sedan Australia has ever produced"
Street machine Feb 2002
TE50T3 Remember the GTHO? well your getting close.
Motor mag Jan 2002

Wouldn't you love to say that about your car?You loosers
Noboss is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Australian Ford's Discussion > FPV & Tickford Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome