95 Ranger Radio - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 12-22-05, 02:01 PM
Rob
Guest
 
Posts: n/a
95 Ranger Radio

I replaced my radio because I was losing the fronts speakers.
(intermittently) I put in another factory radio that I bought off eBay and I
still have the same problem. What could be causing this.
Thanks for the help.
Rob




 
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 12-23-05, 06:01 AM
Chris Hill
Guest
 
Posts: n/a
Re: 95 Ranger Radio

On Thu, 22 Dec 2005 21:46:39 GMT, "Rob" <bucfan11@SPAMearthlink.net>
wrote:

>I replaced my radio because I was losing the fronts speakers.
>(intermittently) I put in another factory radio that I bought off eBay and I
>still have the same problem. What could be causing this.
>Thanks for the help.



Bad wiring or bad connections at the speakers most likely. I'd start
by opening up the dorrs and checking the speaker connections and the
tiny wires that go from them into the speakers themselves. If that
doesn't do it, then you're going to have fun.


 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Audio And Security
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome