98 Factory alarm problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 02-27-06, 03:02 PM Thread Starter
Registered User
 
uglydog's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Orlando FL
Posts: 2
confused 98 Factory alarm problem

I have a 98 Mustang GT conv. with the factory anti theft system with the coded key, remote and alarm. It uses a factory type transmitter. The theft warning light started flashing a few weeks ago, now the led double flashes instead of single flashes, the alarm now chirps only once when armed instead of twice and won't activate if the car is opened and the theft light flashes code 6 1. The dealer says it doesn't flash codes, but it is.... Any suggestions?

uglydog is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 05-10-06, 01:43 PM Thread Starter
Registered User
 
uglydog's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Orlando FL
Posts: 2
Re: 98 Factory alarm problem

I guess it knew something I didn't. Time for a new battery. Once the car battery was changed the problem went away.
uglydog is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Audio And Security
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome