AMP going into Protection - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Audio And Security
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-02-2004, 05:23   #1 (permalink)
NC2 Fairlane Ghia
 
NC Steve's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Geelong
Posts: 140
AMP going into Protection

I have a Earthquake 300tx amp which is driving a 15 inch sub (well used to be driving a 15 inch sub). Now when I turn the amp on it goes into protection straight away. The green LED does not light up at all just the red protection one as soon as you turn it on. Even with no speakers connected it still goes into protection. I tryed taking it out of the car and connecting it to a power supply but it still goes into protection. Then I opened it up but couldn't see anything wrong with it. Nothing looks or smells burnt. So does anyone have any ideas what is wrong with my poor amp? And roughly how much would it cost me to get it looked at by a pro? It was working fine for the last couple of months.
NC Steve is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-03-2004, 04:35   #2 (permalink)
ST170ish
 
ST170ish's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Down South
Age: 42
Posts: 610
Re: AMP going into Protection

You need to take it into a repairer, cost will depend on whats wrong... could just be dust
__________________
Takin it to 7 turnin it to 11
Quote:
Originally Posted by some wise man
It may be your sole purpose in life is simply to serve as a warning to others.
ST170ish is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Audio And Security



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Single voice coil or dual voice coil subs? Whats the difference? blueoval Audio And Security 19 05-05-2005 09:11
Perving on girl next door now amp is broken gtfalcon351 Audio And Security 23 10-20-2004 05:39
Head unit into EB Fairmont ghia, getting around the amp??? BOSXR8 Interior | Electrical | ECU 2 06-11-2004 06:45
What is wrong with my amp? HELP!!! DansEdgli Audio And Security 6 03-03-2004 16:56
JL Audio Mono block amp getting too hot EFXR62 Audio And Security 49 11-03-2003 07:47

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 01:41.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.