Brand new head unit skips! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Audio And Security
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-05-2003, 20:52   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 13
frown Brand new head unit skips!

My brand new Sony head unit (see model number below) is skipping. It's really weird - only does it on some original (not burned) CDs. Doesn't do it at all on burned CDs, but on the new ones it's REALLY bad ... hardly needs any bump at all.

It's not easy for me to get to a JB Hifi to get it replaced. Does anyone have any opinions on what could be wrong? The only thing I could find in the manual was that it might be loosely installed (flapping up and down a bit at the back). It's in the top half of the double DIN slot, with a plastic pocket from the AU1 in the bottom half.

Any ideas?
__________________
AU2 XR8 220kW, Lukey exhaust, Sony CDXM630 Head Unit.
HanXR8 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-06-2003, 11:19   #2 (permalink)
"Steve has a car?"
 
Rmyers's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Melbourne
Age: 31
Posts: 2,207
Re: Brand new head unit skips!

The problem could lie in the fact that's it's a sony... :/
__________________
Rmyers is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2003, 20:17   #3 (permalink)
300+rwkw DC LTD Member
 
LTDHO's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Melbourne, Vic
Age: 39
Posts: 1,620
If JB Hifi did the in the install, I'd blame the install.
__________________
LTDHO
Power by Herrod 185rwkw
Power by me 313.6rwkw
Stereo by ///Alpine
LTDHO is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2003, 04:49   #4 (permalink)
now with EF power!
 
Join Date: Feb 2003
Location: Rockhampton, QLD
Age: 28
Posts: 891
nothing wrong with sony...if found mine to be perfect for what i want it to do...
__________________
1994 EF Falcon.
(4.0 Auto)


Mods List:
Kenwood head deck, Rockford Fosgate Punch Sub and Punch Amp....and hubcaps!!



My Gallery!
Proud TQE Operator
danege is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Audio And Security



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CD head unit with aux in? xr6t Audio And Security 6 06-10-2003 09:55
Head Unit antigravity Audio And Security 5 05-12-2003 07:08
head unit in XD/XE dash XE302 Audio And Security 5 05-07-2003 03:16
BA Falcon Engine Reveal RPO83 Ford Worldwide News 0 09-04-2002 07:27

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 04:47.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.