cold idle misfire.. - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-10-04, 12:45 AM Thread Starter
Jim Mock You Rock
Join Date: Jul 2004
Location: sYDNEY
Age: 47
Posts: 1,766
cold idle misfire..

Hi ,just wondering if anyone has had this problem...When I start this secondhand engine it idles as if its a lead is playing up.When it warms up it goes really well and doesnt have a noticeable miss.?

When the second hand engine went in I think these guys re used my old intake gaskets.Any one had the prob?Any suggestions?
useless is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Inline 6 Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
95 Sable - Rough IDLE & FAST IDLE COLD bellyman Ford Taurus | Mercury Sable | Ford Taurus SHO | 1986-2007 2 01-17-05 09:03 PM
Cold idle speed xmhrdtp-easpac Australian Falcons 2 07-16-04 08:44 AM
EA Spak misfire on idle!!! pippen Inline 6 Tech 8 12-21-03 05:39 AM
cold misfire MADNC_8 Windsor Tech 7 12-13-03 06:59 PM
XF 250 carby bad misfire on cold startup...slight misfire on idle?? Extreme_2020 Inline 6 Tech 3 07-29-03 06:17 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome