Dead Spot in xh xr6 ute NEED HELP PLEASE - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 11-20-05, 04:42 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5
Dead Spot in xh xr6 ute NEED HELP PLEASE

Hey I have a problem. MY ute takes a bit to start sometimes not all the time just random times, and it had a dead spot when taking off and that does not happen all the time either. I have new injectors,new spark plugs,and fuel filter. Could it be the fuel pump. I drive it to work every day and at lunch time when i go to drive it is when it plays up, so could any one help please. I am skick of puting money into it.

Andrew

kickassxr6 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 01-09-06, 01:32 AM
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 25
Re: Dead Spot in xh xr6 ute NEED HELP PLEASE

just had same prob changed all my sensors n fuel pump n reg n they all made little diferences, then played with the timing a little and now she goes better than ever
Tim_001 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-09-06, 01:14 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Location: Sydney
Posts: 141
Re: Dead Spot in xh xr6 ute NEED HELP PLEASE

Quote:
Originally Posted by kickassxr6
Hey I have a problem. MY ute takes a bit to start sometimes not all the time just random times, and it had a dead spot when taking off and that does not happen all the time either. I have new injectors,new spark plugs,and fuel filter. Could it be the fuel pump. I drive it to work every day and at lunch time when i go to drive it is when it plays up, so could any one help please. I am skick of puting money into it.

Andrew
I had a similar problem, check your EGO sensor.

My tag line sucks, can I borrow yours?
edv8wagon is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Inline 6 Tech


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome