ED XR6 bad idle when warm - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Inline 6 Tech
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-30-2003, 01:10   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Location: Sydney
Posts: 674
ED XR6 bad idle when warm

my xr6 auto has bad idle after being driven for about 1/2 hr at lights,then when I take off from the light it has a miss at around 1500-2000rpms then its fine then up the revs abit it feels gutless and is fuel fumey in the cabin.
It did this the other week, set the plug gap and it was fine after that~!!!!!!!!
I figure it either plugs,rotor button,dizzy cap.But their only about 6 months old.

Any Ideas fellas?????????????

If not ,its off to MR dyno.....
__________________
Its just me in the Wagon
XR6 VCT UTE is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-01-2003, 00:41   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2001
Location: Sydney
Posts: 674
fellas
dont waste you dough on freakin topgun 9/10mm leads. I ve had mine on for about 6 months and it apears they are rooted already. put the factory ford ones back in and the problem gone away.
I hope!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________
Its just me in the Wagon
XR6 VCT UTE is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2003, 02:37   #3 (permalink)
Registered User
 
SPALDING GREEN's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 326
Get a new set of genuine leads. Can't go wrong.
SPALDING GREEN is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Inline 6 Tech



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ED idle crodarian General Tech 4 01-23-2003 21:12
au xr6 bad idle XR6 VCT UTE Inline 6 Tech 6 12-12-2002 03:18
ED XR6 front end???? 93XR6 General Tech 3 08-08-2002 16:27
EL FORD XR6 ROUGH IDLE PROBLEM Jason Smith Inline 6 Tech 28 04-06-2001 22:20

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 05:49.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.