FE LTD with 3.9l mpfi - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 12-04-06, 05:45 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
confused FE LTD with 3.9l mpfi

Hey all. well the fe has a new donk with a small problem the injectors are not firing .The fuel pres is good it has good spark but no petrol is getting to the pots. I have some wires left over have tried them but no cange. I think a red wire is the problem it goes from the injectors to the ecu but i've tried it every where and nothing .So any ideas , thanks

ftb750r is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 12-05-06, 12:02 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Re: FE LTD with 3.9l mpfi

It's algood found the wire to plug into runs like a dream.
ftb750r is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Inline 6 Tech


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome