Is there forum problems?? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 03-01-05, 05:05 AM Thread Starter
Registered User
 
xdclevo's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Cairns
Posts: 1,946
Is there forum problems??

I cant see some posts anymore????


10.70 @ 125.00 on the black fun top
408 Cube Cleveland.
xdclevo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 03-02-05, 12:38 AM
The Deputy Dogg.
 
falcon coupe's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Vic/Berwick
Age: 46
Posts: 1,862
Re: Is there forum problems??

The ones with the text CHI in them ?

Nah, no probs here Dion.
falcon coupe is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 03-02-05, 09:19 PM Thread Starter
Registered User
 
xdclevo's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Cairns
Posts: 1,946
Re: Is there forum problems??

Quote:
Originally Posted by falcon coupe
The ones with the text CHI in them ?

Nah, no probs here Dion.
Yeah, it didnt have page numbers in the threads, and had a weird scroll down page at the top of the page showing everone who had a reply in that thread. It also randomly missed out some posts ect. Problem gone, so all good.

10.70 @ 125.00 on the black fun top
408 Cube Cleveland.
xdclevo is offline  
post #4 of 5 (permalink) Old 03-03-05, 04:25 AM
Registered User
 
Join Date: Jun 2003
Location: Townsville
Age: 43
Posts: 1,212
Re: Is there forum problems??

I tried to post some pics but had troubles all night last week !!!

regards
Stephen
clevo400 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 03-03-05, 04:32 AM
82XE 351c
 
Join Date: Jul 2004
Location: North Coast, NSW
Posts: 628
Re: Is there forum problems??

its when the DNS service stuffs up i think, it loads a diff type of front end.
I get it sometimes where the www doesnt work, i just use the ip as the www and i get the weird front end, but it works.
pracy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Cleveland Tech


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How many other people have had these problems? XR6TURBOOOOO Australian Falcons 27 08-13-04 10:28 PM
EA engine problems - old problem revisited.. Axeman82 Inline 6 Tech 1 11-03-03 03:03 PM
Should we add a Herrod forum to FF Haza The Pub 17 06-04-03 09:48 AM
Creativity Reigns at the 10th Annual AutoWeek Design Forum Stacy94PGT Ford Worldwide News 0 01-27-03 06:29 AM
New forum help? galapogos01 The Pub 9 05-27-02 07:32 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome