02 explorer 4 wheel drive help - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 12-10-05, 09:11 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 6
02 explorer 4 wheel drive help

my 02 explorer wont go into 4x4 high or low. i took the fuses under the hood out and put them back in and it worked but after i turned the car off it wouldnt work again . can anyone help ????????????????

mattyb789 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 12-11-05, 07:36 AM
Registered User
 
Freshmeat's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Geismar, LA, USA
Age: 33
Posts: 833
Re: 02 explorer 4 wheel drive help

You could have a short that's popping the fuse when you start or kill the motor. Have you re-checked the fuse you replaced the other day?
Freshmeat is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Windsor Tech


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome