5.8 egr help cont. - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 02-17-06, 02:07 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Feb 2006
Posts: 3
5.8 egr help cont.

from my earlier post i pulled the egr valve assy and started the truck, the manifold line is not blocked. valve pulls freely with vaccum and is also not restricted. hooked every thing back up and started the truck, chugs and surges until i unplug the egr vaccum line then purrs? but, the mil light is on! how do i fix this? i'm i following symptoms and not the cause? like maybe the thermac sys is bad? any help from you ford guys will be greatly appreciated... if it makes a diff. this trouble is with a 1988 F150 2wd
fordxproxy is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Windsor Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome