AU II XR8 Miss - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-03-05, 06:09 AM Thread Starter
2000 AU II XR8
Join Date: Dec 2004
Location: Perth, WA
Age: 34
Posts: 16
AU II XR8 Miss

Ive recently upgraded my ignition leads to magnecores and changed plugs to NGK Irridiums and it ran heaps smoother but there is still a miss there. Some days you notice it heaps both at idle and under load some days you cant. Its been serviced recently as well. Any ideas what else could be causing a miss ?
Coil packs maybe ? Injectors ?

Cheers for ya help.
phase4 is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Windsor Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BA xr8 versus AU xr8 6speedxr8 FPV & Tickford Forum 19 03-17-06 10:31 PM
AU II XR8 Exhaust. galaxy xr8 Exhaust 1 11-06-04 03:32 PM
Advice wanted - AU XR8 Gurus Rob E The Pub 13 08-02-03 08:21 AM
AU II XR8 Exhaust System Upgrade slipper Exhaust 2 03-23-03 03:09 PM
My AU II XR8 XLR8 The Showroom 45 11-27-01 01:03 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome