2005 CVPI 4.6L P061B and P2106 codes runs fine? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Modular Tech
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-06-2014, 20:08   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 86
Question 2005 CVPI 4.6L P061B and P2106 codes runs fine?

ANy help would would be great...

2005 CVPI 4.6L P061B and P2106 codes runs fine?

are these just OLD CODES that should have been erased by previous owner?

what is it trying to tell me?

thanks
Truckie256 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-07-2014, 05:05   #2 (permalink)
Moderators
 
r-clar's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Demotte Indiana
Posts: 1,011
Re: 2005 CVPI 4.6L P061B and P2106 codes runs fine?

Those two together usually point towards a poor fitting air filter that causes M.A.F contamination or a throttle body issue. Look at air filter and box fit and condition.


Sent from AutoGuide.com App
r-clar is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2014, 16:28   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 86
Re: 2005 CVPI 4.6L P061B and P2106 codes runs fine?

I erased the codes today at work and we will see if they come back....


I had just checked air filter as part of checking car b4 buying it.. seemed like it closed back up properly.....

If it starts running poorly or they return I will very closely check it out
Truckie256 is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2014, 17:01   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 86
Re: 2005 CVPI 4.6L P061B and P2106 codes runs fine?

they must have been old codes... erased them and the have not returned
Truckie256 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Modular Tech



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 08:18.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.