4.6 no start after new intake - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 02-04-11, 04:35 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
confused 4.6 no start after new intake

I just put a new intake on my 96 4.6 after water passage split open. Now engine cranks over fine, has spark on all 8 cylinders, but will not fire. Any ideas?

blackdogs528 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 02-05-11, 01:39 AM
Registered User
 
goldie1's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Queensland,AUSTRALIA
Posts: 248
Re: 4.6 no start after new intake

silly question but did you hook up all the wires to injectors and sensors what about the air intake and air flow sensor


Ian
goldie1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Modular Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome