wont start - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 12-15-07, 03:38 PM Thread Starter
Registered User
Join Date: Dec 2006
Posts: 17
confused wont start

i was replacing the heater core on thursday so i had to disconnect the battery. it got dark before i finished so i left it disconnected. so when i finished today, i reconnected it, put everything back together, and now when i turn the key, everything comes on like normal (the lights, fuel pump, the dinging for the seatbelt). but then the engine wont start. it wont spin or anything, not even a sound. i took the dashboard back out to see if i left anything disconnected but everything was connected. it's sorta like when you have one of those unprogrammed keys that it opens everything it just wont start the engine. but this is the key i've used since i got the car in 05. so do any of you have any idea what this could be?
97_mustanggt is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > The Garage - Tech Forums > Engine Specific Tech > Modular Tech
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome