Starter Problem with Model A ? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 10-02-09, 04:03 PM Thread Starter
Rod
 
Join Date: Oct 2009
Location: Irvine, CA
Posts: 1
Starter Problem with Model A ?

Hi, first post for me. I have a 31 Vickie with a new engine. The battery is fully charged but when I try to start her I barely get a groan. No turning over at all, just one very brief groan, then nothing. Should I be replacing the starter? Any help would be greatly appreciated.

rodand1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-02-09, 04:34 PM
2002 F150 XLT
 
Bert's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Oregon
Posts: 10,311
Re: Starter Problem with Model A ?

The engine turns over by hand? Battery is good? Check al the connections and try a 6 volt jumpstart. Maybe the starter is hung up. Turn the engine backwords about ΒΌ of a turn, then try it.
Bert is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Older Fords > Antique Fords > Model A & Model T


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome