Ignition Issues - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Fairlane | Torino Discussion area for Fanatics of the Classic Ford Fairlane and Torino Lines.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-10-11, 07:22 PM Thread Starter
Registered User
Hamburger's Avatar
Join Date: Feb 2011
Posts: 6
Ignition Issues

I installed a new OEM style ignition, switch and pigtail last weekend and it worked great all week. Then today I got home and turned the ignition off, and the oil light came on and the gas gauge stayed up, as if it were in the on position after the engine shut off. I could pull the key out and it would stay like that. After I switched it to the ACC position, the lights and gauge went out, and then I could switch it back to OFF and it would stay like that. I played with the wires and the switch, but it keeps doing that. How do I make it stop doing that? I know I'm going to get out one day and leave the car still technically on.
Hamburger is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Older Fords > Classic Fords > Fairlane | Torino
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome