Cruise O Matic Problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Older Fords > Classic Fords > Galaxie
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Galaxie Galaxie discussion area

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-11-2010, 03:58   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 3
Cruise O Matic Problems

Hi,I got a I got a 64 XL Convertible thats a project and after driving it for the first time any distance,i get some shuttering when I start to pull off. The fluid is not circulating at all.took pan off and and all looks pretty good in pan except a little grit.seem like some got in the valve body and is stopping the Oiling circulation.anyone have insight on this orhave had this problem with a Cruise O Matic before?
Jerry G. is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Older Fords > Classic Fords > Galaxie



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 12:14.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.