Blower problem - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Fiesta Forum | Ford kA Forum Forum for discussion of the Ford Fiesta. From US to AU discuss this little car and the mods you have done.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 09-19-07, 10:12 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
Blower problem

Hi all
I have a Fiesta P reg

My blower switch will only work on 3&4.

I have had it in bits and tested it by shorting the multi block so I know the switch is good.

I read allot about resistor problems as 1,2 & 3 are step downs from the normal speed of 4.

Where are these resistors and how can I test / fix them?

ricksl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 09-22-07, 11:23 AM
Registered User
 
Fordtech.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: UK
Posts: 687
Re: Blower problem

You have a 4th speed on your 96 Fiesta?!
Fordtech. is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 09-23-07, 04:26 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
Re: Blower problem

Yes I have four settings on mine.
ricksl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Fiesta Forum | Ford kA Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome