Fiesta 1.3 Finesse Immobiliser/key prob! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Fiesta Forum | Ford kA Forum Forum for discussion of the Ford Fiesta. From US to AU discuss this little car and the mods you have done.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 04-07-08, 01:33 PM Thread Starter
Registered User
 
neil1654's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Redditch Worcs
Posts: 2
confused Fiesta 1.3 Finesse Immobiliser/key prob!

My daughter has a Fiesta 1.3 Finnesse V-Reg [2000]. All was working well until this evening. Went to start and nothing! [apart from a ticking noise when ignition switched on.] Just before starting speedo needle spun right the way round and then back to zero. Little red LEDs flasing every 2-3 seconds by clock. Looked in manual poss problem with immobiliser and key coding. Tried to follow instructions for re-mapping keys but nothing. The keys aren't remote control type, but are sold with a small red tab at the end. Do any of you more knowledgable owners have any idea's as to what the problem might be. As for myself, I can read the manual and know where the petrol goes!!! LOL Thanks

neil1654 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Fiesta Forum | Ford kA Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome