heater problems - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Fiesta Forum | Ford kA Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto EscrowInsurance

Ford Fiesta Forum | Ford kA Forum Forum for discussion of the Ford Fiesta. From US to AU discuss this little car and the mods you have done.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-28-2005, 07:34   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 4
confused heater problems

on my MRK 4 Fiesta the blower will only work on level 4 and it only blows cold air (even when set to blow hot air) has anyone had this problem befor and if so could you please advise me on what to do!
encore96 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-03-2005, 14:23   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1
Re: heater problems

I have the same problem on my Ford Ka, Did you manage to resolve the problem ?
RickRalph is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2006, 11:48   #3 (permalink)
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Re: heater problems

Quote:
Originally Posted by RickRalph
I have the same problem on my Ford Ka, Did you manage to resolve the problem ?
i had the same problem on my wife KA.. it turned out to be a connector on the heater blower resistor which is locater in the passenger footwell, near the centre console around toe height.. there was a bad connection (looked like a short) when i cut off the shorted connector end and replaced with female spade connectors it worked fine..

hope this helps...
  Reply With Quote
Old 01-12-2006, 12:09   #4 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Re: heater problems

Quote:
Originally Posted by RickRalph
I have the same problem on my Ford Ka, Did you manage to resolve the problem ?
i had the same problem on my wife KA.. it turned out to be a connector on the heater blower resistor which is locater in the passenger footwell, near the centre console around toe height.. there was a bad connection (looked like a short) when i cut off the shorted connector end and replaced with female spade connectors it worked fine..

hope this helps...
-=Dark-Matter= is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2006, 10:40   #5 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
Re: heater problems

Many thanks -=Dark-Matter=
your answer to someone else solved my problem , now my heater is working again
Waz__ is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Fiesta Forum | Ford kA Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 00:44.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.