Ka Speedo Faulty-please Help! - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Fiesta Forum | Ford kA Forum Forum for discussion of the Ford Fiesta. From US to AU discuss this little car and the mods you have done.

LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-04-09, 11:14 AM Thread Starter
Registered User
Join Date: Jan 2009
Posts: 1
Smile Ka Speedo Faulty-please Help!

I have just brought a 2002 Ford Ka, and the speedo broke within a week of the purchase. The speedo just went to 0 and continues to stay at 0 whilst I drove the car. About 15 miles later the management light came on and when i slowed down or stoped the car would just stall.

I took it to the garage and they fitted a new speedo sensor. The car then worked fine, but two days later I have a broken speedo again and also the car is stalling when i slow and the management light is on.

Has anybody else had this problem, or could help me identify the reason for this fault.

Many thanks.
Jennifer94 is offline  
Sponsored Links

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Fiesta Forum | Ford kA Forum
Gear in this thread - Powered by O'Reilly Auto Parts

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome