zetec misfire - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Fiesta Forum | Ford kA Forum
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Ford Fiesta Forum | Ford kA Forum Forum for discussion of the Ford Fiesta. From US to AU discuss this little car and the mods you have done.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-20-2007, 08:53   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 14
zetec misfire

it me again leefish this time my problem is a misfire or some thing ,thought it was dirty petrol as i live in a vert dodgy part of ireland ,along the border and we get a lot of fuel laundering and for those that dont know what this is, its mixing petrol with heating oil. most petrol stations have some sort of scam going on with fuel so it rife here..well back to the car my fiesta 1.4 zetec usually going slow with small revs i get amiss ,bit of a chug , like driving at 30 mph then put the foot down you get a small pull back, any ideas, had new plugs fitted some months ago after the trouble with the watter coming in got that fixed.
leefish is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-22-2007, 11:28   #2 (permalink)
Registered User
 
Fordtech.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: UK
Posts: 688
Re: zetec misfire

With the water in plug-holes prob. you need to change all HT items, ie plugs, leads, coil-pack for a complete cure.
Fordtech. is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2007, 04:44   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 14
Re: zetec misfire

im afraid i didnt do any thing yet with the coil pack or leads its not to bad , bur another problem has to do with the starter motor . this only happens in the morning first thing ,the stsrter just spins but doesnt engage then after 4 or 5 times trying it the car will start.the starter is not engaging or the engine turning just awizzing noise. leefish
leefish is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Ford Fiesta Forum | Ford kA Forum



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 14:28.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.