how can i install an amp on a xr6 ba 05? - Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars
Ford Forum Ford Forum

» Auto Insurance
» Featured Product
ยป Wheel & Tire Center

Go Back   Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Australian Ford's Discussion > Australian Falcons
Register Home Forum Active Topics Photo Gallery Auto Loans Garage Mark Forums Read Auto Escrow

Australian Falcons Discuss the australian born and bred models here. Includes the 80's 90's and present day Falcons offered by Ford Oz.

FordForums.com is the premier Ford Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-26-2009, 06:43   #1 (permalink)
scottj
 
scottj3000's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: perth wa
Age: 40
Posts: 2
Question how can i install an amp on a xr6 ba 05?

on the standard system cd player there is no remote for a amp to hook upto so does anyone know where i can hook my remote wire from my amp too. i think you can use the cell phone plugs behind the fuse box but not sure what colour wire?
scottj3000 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-26-2009, 16:07   #2 (permalink)
Administrator
 
Join Date: Sep 2006
Location: Arkansas
Posts: 6,041
Re: how can i install an amp on a xr6 ba 05?

You can connect it to a switched fuse.
jwko is offline   Reply With Quote
Old 04-29-2009, 04:29   #3 (permalink)
scottj
 
scottj3000's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: perth wa
Age: 40
Posts: 2
Re: how can i install an amp on a xr6 ba 05?

ok coz i have noticed that i have a fuse in the fuse box installed for an amp but cant find where the amp is for the stereo. unless i pull the dash apart.
scottj3000 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2009, 04:16   #4 (permalink)
EF falcon
 
bivo7's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Adelaide
Age: 26
Posts: 24
Re: how can i install an amp on a xr6 ba 05?

hey man the easyiest way to fit aftermarket amps to a BA is to buy one with high voltage input instead of or aswell as RCA inputs then just bridge the amp to the back speaker wires. ive installed one and it works great. you can also buy invertors which change the outputs of the standard unit to RCA ports.
bivo7 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Ford Forums - Mustang Forum, Ford Trucks, Ford Focus and Ford Cars > Ford Cars and PAG Vehicles > Australian Ford's Discussion > Australian Falcons



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.2

All times are GMT -7. The time now is 17:43.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0
Garage Plus vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.